Super Robi

Super Robi már kicsi korától nagy terveket szövögetett és nagy célokat tűzött maga elé.

Egyszerű, átlagos családba született (amint az emberek többsége), de már az általános iskolában kitűnt a többiek közül éles eszével. Bár sokan nagyon szerették, mégis sokszor levegőnek nézték... Kicsit kilógott a sorból, mert furcsa, újszerű gondolatain át látta a világot.

Szülei leplezett kétségbeeséssel keveredő büszkeséggel tekintettek Őrá, aki a családban elsőként diplomás, értelmiségi lett...

2011. szeptember 3., szombat

Super Robi a színre lép

Super Robi már kicsi korától nagy terveket szövögetett és nagy célokat tűzött maga elé. Egyszerű, átlagos családba született (amint az emberek többsége), de már az általános iskolában kitűnt a többiek közül éles eszével. Bár sokan nagyon szerették, mégis sokszor inkább levegőnek nézték... Kicsit kilógott a sorból, mert furcsa, újszerű gondolatain át látta a világot. Szülei leplezett kétségbeeséssel keveredő büszkeséggel tekintettek Őrá, aki a családban elsőként diplomás, értelmiségi lett...
Már tanulmányai során megszokta, hogy a környezetéhez képest sokkal nagyobb odaadással és erőbedobással készüljön fel. Ami másoknak természetes és adott volt, mindazért neki saját erejéből kellett megküzdenie... Ő soha nem kapott különórákat, ellenkezőleg, éppen ő adott másoknak, hogy az egyetemi évek alatt szerényen megéljen.
Munkája során ugyanezzel az erőbedobással dolgozott, aminek néhány éven belül meg is lett az eredménye. Megbízták az egyik részleg vezetésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése